top of page

Mijn naam is Joyce Sterrenberg en mijn wortels werden geplant in Rotterdam in 1967. Als kind voelde ik me al een dochter van de natuur, maar zoals dat in de meeste levens gaat, ben ik na een eerste ontworteling de andere kant van het leven gaan onderzoeken. Een overleving, maar dat wist ik toen niet. Ik werd steeds meer wie ik niet was en dat was nodig. Op aarde leren we nu eenmaal de dualiteit kennen.

 

Joyce Sterrenberg | The Nature of Woman
Joyce-Sterrenberg---foto.jpg
Joyce-Sterrenberg-foto2.jpg

De geboorte van mijn eerste kind, op mijn 26e, bracht de ommekeer. Het proces van moeder worden had een enorme impact en dwong me om “naar binnen te gaan”.

 

Negen jaar later, na heel wat intensief innerlijk werk, ging mijn leven een andere richting op en ontdekte ik dat mijn wortels verder reikten dan alleen mijn geboortegrond. Een mystieke ervaring in een steencirkel in Carnac (Bretagne, 2002) heeft mijn leven compleet  veranderd.

 

En in deze immense verandering kon ik niet meer om haar heen, levensgroot stond ze voor me: de oorspronkelijke vrouw. Ik kon niet anders dan haar toelaten, ik had de roep van mijn ziel gehoord en ze kwam van ver.

 

Door de jaren heen kwam ze steeds dichterbij, in vele gedaanten. Ik werd steeds meer haar, dus werd ik steeds meer mij. Vele maskers en rollen zijn weggevallen. Wat blijft, is wat is en altijd al was. In eenvoud en liefde. 

Ik ben opgeleid en ingewijd als priesteres in de traditie van Avalon. Tevens heb ik opleidingen genoten in psychologische en spirituele astrologie, resonance healing, energetische meditatie en bloesemtherapie, maar mijn grootste leerschool is het leven zelf.

 

Vooral op het gebied van vrouw-zijn heb ik grote schatten van een 'oud weten' in het nu kunnen herinneren en uitdiepen. Ik heb een sterke verbinding met het oude Avalon, die zich door de jaren heen in mij heeft verinnerlijkt. Dit is de bron waarvan uit ik leef en werk. 

Mijn verbinding met de natuur is mijn grootste inspiratiebron, waaruit ook vele magische foto’s voortkomen. Deze foto’s dragen de kracht van het oorspronkelijke veld van creatie en helpen de mens om zichzelf in zijn/haar ware natuur te herinneren.

Al lange tijd heb ik ervaring in het begeleiden van vrouwen in diverse levensprocessen. Ik voel me bevoorrecht om naast hen te mogen staan, een stukje met hen mee te lopen op hun weg en dat doe ik met hart en ziel.

bottom of page