top of page

CONSULTEN

EN 

BLOESEMREMEDIES

The psyches and souls of women have their own cycles and seasons of doing and solitude, running and staying, being involved and being removed, questing and resting, creating and incubating, being of the world and returning to the soul-place.  C. P Estés

 

Terugvinden wat verloren is en hernieuwd contact met je oorspronkelijkheid. Ik bied je verschillende ingangen om (weer) thuis te komen in wie en wat je van nature bent.

Tarieven

Deep Inner Listening

Het is een basisbehoefte van ieder mens om daadwerkelijk gehoord te worden en oprechte aandacht te krijgen. In een veilige en sfeervolle omgeving, mijn thuis, ben je welkom.

 

Ik luister ten diepste naar je, niet alleen naar je vragen en verhalen, maar ook naar dat, wat daaronder ligt. Je wordt gehoord, gevoeld en gezien in alles wat je bent. Soms zijn we in stilte naar binnen en luisteren we geduldig naar wat daar gehoord wil worden.


Iedere vrouw is uniek en elke sessie is afgestemd op wie jij bent. Daarom heb ik ook geen standaard procedure of aanpak. Jouw verhaal is de leidraad en van daaruit gaan we op zoek naar jouw bron, jouw oorspronkelijkheid.

 

Je zult zien dat pijnlijke of uitdagende gebeurtenissen in je leven veelal poorten zijn naar die bron. We gaan luisteren naar de stem van jouw wetende, authentieke vrouw die erop wacht om zich met jou te herenigen.

Joyce Sterrenberg - Consult
Chariklo Healing

Werkelijke heling, het opnieuw heel worden, de gefragmenteerde delen weer tot eenheid laten komen in jezelf, kan alleen in en door jouzelf gebeuren.

 

Niets of niemand van buitenaf kan jou helen. Wel kan er iemand zijn die omstandigheden creëert waarin het werk van de ziel kan plaatsvinden. Iemand die je een veilige ruimte biedt, die met je is, in stilte en toewijding, luistert en invoelt, vertrouwen schenkt, stille getuige is van jouw proces, kortom in liefde en ontvankelijkheid voor jou aanwezig is, waardoor jij de ruimte en mogelijkheden in jezelf kunt ontdekken om te worden wie je in essentie bent.

 

Dit is een subtiel proces dat zich in de diepte afspeelt, dat tijd en voortdurende afstemming vraagt en vooral de bereidheid en beschikbaarheid om dit proces in jezelf aan te gaan.

 

Als dit is wat je zoekt of waarnaar je verlangt, zou ik iets voor je kunnen betekenen.

Weaving Grace into Creation

Joyce Sterrenberg Healing| The Nature of Woman
Bloesemremedies

Om je proces te ondersteunen maak ik dankbaar gebruik van de bloesemremedies van Bloesem Remedies Nederland.

 

Dit zijn bewustwordingsmiddelen, gemaakt van de  levensenergie van planten, paddenstoelen, krachtplekken en mineralen.

 

Bloesemremedies kunnen bij tal van problemen worden ingezet, zoals angsten, emoties, gevoel van depressie, agressie, problemen afkomstig uit de kindertijd, communicatieproblemen, onverwerkt verdriet en energiegebrek. Zij vormen een waardevolle ondersteuning van alle bewustwordings- en helingsprocessen.

 

Je krijgt een persoonlijke combinatieremedie die je gaat helpen om jouw natuurlijke evenwicht te herstellen. 

Joyce Sterrenberg bloesemremedie | The Nature of Woman
Joyce Sterrenberg natuurconsulten | The Nature of Woman
Natuurconsulten

Als mens zijn we verbonden met de cycli van de natuur. Elk jaargetijde ademt z’n eigen energie en heeft specifieke krachten.

 

Wat er buiten gebeurt, vindt ook binnen ons plaats. Van de natuur kunnen we veel leren over onze eigen natuur.

 

Ik ben thuis in verschillende mooie gebieden rondom Utrecht. We kunnen een plek uitkiezen die jou aanspreekt of passend is bij jouw thema en aldaar kun je vragen om moeder natuur tot je te laten spreken.

 

Indien gewenst is er de mogelijkheid tot een eenvoudig ritueel.

Tarieven

Een consult duurt 1 ½ tot 2 uur en kost 80 euro. Dit is inclusief de bloesemremedies.

bottom of page